WAT WE DOEN

Binnen Kade 165 zijn diverse expertise gebieden samengebracht. Deze combinatie is uniek te noemen binnen de vastgoed sector. Hierdoor is het voor opdrachtgevers eindelijk mogelijk om maar 1 partij in te huren die thuis is in het gehele speelveld.

Maar wat betekent dat nou concreet?  Met elke huisvestingsvraag kan Kade 165 helpen.
Vragen die wij in de praktijk vaak tegenkomen zijn;

  • Mijn bedrijf moet op zoek naar oplossingen want we groeien uit onze huidige huisvesting. Welke huisvesting past het beste op onze organisatie zodat hij toekomstbestendig is?
  • Kunnen jullie namens ons bedrijf de juiste huurprijs uit onderhandelen of is kopen een betere optie ?
  • We gaan verhuizen naar onze nieuwe huisvesting, kunnen jullie ons adviseren over de juiste afwerking en inrichting?
  • Wij zien op tegen het projectmanagement rondom die enorme verbouwing, eigenlijk hebben we ook geen kennis van dit soort zaken. Willen jullie dit op je nemen?
  • Onze nieuwe huisvesting is bijna klaar voor gebruik. Nu alleen nog verhuizen….maar er is bij ons niemand die tijd en verstand heeft van dit soort zaken. Willen jullie dit in goede banen leiden en ons personeel daarbij begeleiden?
  • We zijn erg blij met onze huisvesting, maar het (vastgoed)beheer, onderhoud en facility management schiet er bij in. We zijn speelbal van de gecontracteerde onderhoudsbedrijven geworden, neem alsjeblieft de regie namens ons terug en help ons hierbij.

  In onderstaand schema ziet u een overzicht van wat we voor u kunnen verzorgen:

Kade 165